Om oss / About us

Jag heter Gladys och har kenneln tillsammans med min dotter Stephanie.

Jag jobbar som Barnsjuksköterska på en Neonatalavdelning. Stephanie jobbar på ICA. Hon har tre pojkar Milo född november 2008 och Wiggo även han född i november, men 2011. Han föddes med flera hjärtfel och var väldigt sjuk sina första månader innan han blev opererad i Lund. Nu mår han bra. I juli -15 kom pojke numer tre och han fick namnet Kian.

Jag har haft hund sen 8 års ålder. Det började med en västgötaspets, när jag var tonåring blev det en Pyreneerhund vid namn Zowie.

Intresset att köra hundspann startade i tidig och jag och min man köpte två Grönlandshundar, som strax utökades till två till. Vi började tävla med varsitt tvåspann. Vi fick valpar efter dem.

Vi byte senare till rasen Siberian Husky. Vi hade som mest 13 husky och tävlade långdistans lopp i Nome stil. Det gjordes många fjällturer både vinter som sommar. Siberian Husky har vi även fött upp.

När Pyrerneer hunden gick bort så byte vi till Leonberger. Vi ville ju gärna ha en hund som sällskap också. Två Leonberger har vi haft och sen blev det Berner Sennen, vilket vi inte har ångrat. Våra hundar lever tillsammans med oss i huset.

Vi följer Svenska Kennelklubbens och Svenska Sennenhundklubbens etiska regler, alla valpar som lämnar oss är registrerade i Svenska Kennel klubben, avmaskade gånger flera, chipp märkta, veterinärbesiktigade, vaccinerade, utfodrings råd. Vi vill ha god kontakt med alla valp köpare.

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)